Info

Luksuspakken/pakketilbud

Ved bestilling af Luksuspakken kommer vi hvert år og udfører behandlingen af tag og fliser. Aftalen kan når som helst opsiges pr. telefon eller via mail af begge parter. Vi altid sender en sms til info inden vi kommer.

Virkningsgaranti

Såfremt det endelige resultat, mod forventning, ikke er synligt indenfor 9 mdr. foretages en ombehandling uden beregning. Dog kan man ikke påregne et helt rent tag og fliser med en behandling, hvis overfladen er meget tilsmudset.

Solceller

Inden bestilling af behandling anbefales det at tage kontakt til solcelleleverandøren for at sikre sig om solcellerne skal nedvaskes efter behandlingen, da det er forskelligt hvad leverandørerne foreskiver på dette punkt. Det skal dog bemærkes at der endnu ikke har været nogen problemer i forbindelse med sprøjtning af tag og solceller

Vinduer/døre

Efter behandling er det vigtigt, at du får vasket dine vinduer/rammer, samt døre/porte, hvis der er risiko for, de er ramt under behandlingen. Får eventuelt væsken lov til at sidde i længere tid på fladerne, kan det være svært at få af. Så vask dem gerne samme dag. Martins Tagrens hæfter ikke på skader på vinduerne/rammer/døre osv.

Regnvandsopsamler/fiskebassin

Ved behandling af fliser/tag er det vigtigt, at kunden oplyser hvis der er bassin med fisk, da produktet ikke må komme i bassinet. Det er vigtigt at produktet ikke kommer i bassinet. Kunden skal derfor også sørge at afkoble tagrenden, hvis vandet bruges til bassin eller planter efterfølgende. Afløbene kan tilkobles efter et par gode regnskyl.

Betaling

Når den bestilte opgave er løst, lægges en faktura i postkassen. Den kan så betales via Netbank.

Afstand

Der udføres opgaver i en afstand af max. 15 km. fra Viborg. Dog kan der forekomme undtagelser. kontakt Martins Tagrens i tvilvstilfælde.

Hvornår

Da vejret og ruten er afgørende for udførslen af din ordre, kan vi ikke sige præcist hvornår vi kommer. Men du behøves ikke at være hjemme for udførelsen af behandlingen. Vi sender dog altid en sms til din information før ankomst, hvis det er aftalt.

Hvordan

Overfladen påføres en Professionel højkoncentreret sæbe, hvor effekten kan ses efter få dage og det endelige resultat efter 6-8 mdr.

Behandlingen fjerner effektivt smuds, misfarvninger samt fedtede belægninger, der er med til at nedbryde og ødelægge dit tag.

Hvorfor

Din bolig vil se repræsentativ og indbydende ud. Undgå belægninger, undgå fugt fra alger, skimmelsvampe og mos. Ingen flisepest på fliserne. Du får et flot vedligeholdt tag og fliser, Du skåner miljøet, ved at vedligeholde frem for at udskifte.

Hvor ofte

For at sikre et sundt og pænt tag/fliser, anbefales det at foretage behandlingen årligt.

Bestil pakker her

Vælg pakken * :

Det siger kunderne

Professionelt og miljømæssigt korrekt arbejde

For yderligere information eller aftale så kontakt Martin på tlf: